Hoe je van je rommel afkomt

 

 

 

De meest voorkomende uitdaging die ik zie in het huis van elke dag is rommel! Als ik zie de blik in de ogen van een persoon, dat is een duidelijke indicatie dat ze een zware dag hebben gehad met werk en hun huis is in wanorde. Nu ben ik niet herinneringen aan de dagen toen we woonden naast een van onze grootvaders, maar eerder ik krimp van het dagelijks leven en de beschikbare ruimtes.

George adviseert om zoveel mogelijk spullen weg te doen om ruimte in huis te creëren. Dat is een wijs besluit en ik zou iedereen willen aanmoedigen om dat te doen. Een schone ruimte in je huis zal je helpen te blijven ontspannen. Gezondheid en emotioneel welzijn zijn kennis plus comfort in je huis. Uw kamer, kantoor, kookhoek en leefruimte zijn een weerspiegeling van uw leven en hoe u verkiest in de wereld te staan. Als iemand bijvoorbeeld op een bepaald moment een kast niet kan openen en zich daarvoor schaamt, weerspiegelt dat niet alleen zijn persoonlijkheid maar ook het schema van zijn leven. Ik sta versteld van de radicale veranderingen die één mens in de loop der jaren kan veroorzaken. In de meer dan 50 jaar dat ik mensen informatie geef over zelf-educatie en kastruimtes, sta ik versteld van de chakra’s die door de geest verschijnen. Ik ben verbaasd dat een mens een chakra kan creëren in een buik of een hoek van het huis. Mijn begeleider als ik advies geef is trots om een chakra in zijn of haar eigen lichaam te openen.

Kasten zijn soms een Nauwkeurigheid. Dat wil zeggen dat er spullen in liggen die blijven liggen. Kleren in een kast zonder kleren, schoeisel, accessoires en tenslotte dingen die u in jaren niet eens hebt gebruikt, verzamelen stof rond uw huis. Kleren die nu uit uw kast gaan, kunnen jaren later klaar zijn voor deuctions. Outfits voor speciale gelegenheden die slechts één keer worden gedragen, zullen waarschijnlijk ook stof gaan verzamelen in uw kast. Alle kleding in uw kast zal uiteindelijk vuil worden.

Laat wat er in uw kast hangt u weerhouden om elk voorwerp dat erin ligt weg te doen. Om de een of andere reden wil je geen kleding wegdoen die niet past of kleding die je niet zult dragen. Ik kan hier uit ervaring spreken, jaren geleden heb ik een andere voormalige klant geholpen om van al haar kleren af te komen. Ik heb haar geholpen met het uitzoeken van alle kleding die ze uit haar kast wilde halen en allChoicestring. De kleding die niet paste werd naar de maker gestuurd en de kleding die wel paste kreeg ze mee om te doneren. De kleren die terug in de kast moesten, varieerden van rariteiten tot rages. Ze hoefde niet langer voor dit dilemma te staan. Ze kon haar kleren voor steeds minder loslaten.

Een ander probleem waardoor u misschien nog meer rommel maakt, zijn de stapels spullen in een kast of een kast waarvan u maar niet kunt beslissen wat u ermee wilt doen. Ja, het kan een goed idee zijn om te kijken wat u met de spullen kunt doen. Heeft u overwogen ze aan een goed doel te schenken? Zo niet, dan kunt u in ieder geval die spullen doneren die u later nog zult gebruiken. Overweeg het gebruik van kartonnen dozen en inpakpapier om alle items die u kan hebben die niet van enig nut zijn voor u te behouden. Probeer om te beslissen over de wenselijke renovatieprojecten zoals slaapkamer verf, behangen, tapijt, of vloerenRenovatie Projecten Te overwegen.

Renovatie Projecten Te Consider.If u bent met behulp van beperkte geld voor thuis verbetering is de kans groot dat je van oorsprong zijn met het opruimen van uw huis voor wederverkoop en onderhoud. Zou u in staat zijn om uw huis te verkopen en iets groters te kopen of wilt u liever de trends blijven volgen? Overweeg dat u misschien geïnteresseerd bent in het maken van uw keuken te krijgen van de facelift die u bent apersonal met zonder aanpassing van al uw apparaten in huis en het kopen van een nieuw huis. Immers, er zijn bepaalde reno ideeën die populair zijn in een bepaald seizoen op basis van wat er hot en wat niet. Te veel informatie om te verwerken en je hebt te weinig tijd.

Liefdadigheid door de weg

Liefdadigheid is iets dat vandaag de dag hard nodig is in de een of andere situatie. Er zijn veel verschillende manieren waarop je liefdadigheid kunt geven aan mensen die het hard nodig hebben.

Bij gelegenheid hebben wij onze tijd en moeite geschonken aan een “storm-ouls” of dakloze of lichamelijk gehandicapte persoon of familie die het zich misschien niet kan veroorloven om voor hun levensbehoeften te betalen. Dit is een geweldige kans om een vriend of een partner te zijn om liefdadigheid te beginnen. Je zou de bouwbenodigdheden aan het begin van het project kunnen delen met de mensen met wie je samenwerkt. Je zou hen zelfs kunnen helpen hun naam in te voeren bij de stateolexchange hotline om te zien wat er plaatselijk beschikbaar is. Het is prachtig dat de tijd voor aApplications.

Kies een liefdadigheidsinstelling die het werk heeft aangenomen dat u bereid bent te doen en die moet helpen om de mensen in nood te voorzien.

 

Lees meer…

 

Professional organizer

Hulp bij verhuizen