Hoe kom je van osteoporose af?

Orthomoleculair therapeut Den haag

De therapie voor perifere neuropathie omvat naast acupunctuur ook blokkades van de oogzenuw, snelle drainage, antistollingsmedicijnen en diverse voedingssuggesties. Er zijn veel onderzoeksrapporten en klinische studies gedaan naar orthomoleculaire therapie. Hier volgen enkele van de feiten:  Er zijn ongeveer 22 aminozuren aanwezig in het menselijk lichaam o en elk van deze 22 aminozuren speelt een belangrijke rol in het voedingsfunctioneren van het lichaam. Elk van de 22 aminozuren heeft een specifieke functie voor het behoud van de gezondheid van het lichaam en van individuele fysiologische functies.

De belangrijkste voedingsstof is eiwit, en er is een verband tussen ons metabolisme en ons weefseleiwit. We hebben twee verschillende soorten proteïne, essentiële en niet-essentiële. Essentiële eiwitten komen voor in vet- en vleesrijk voedsel en kunnen tijdens het poepen uitgeput raken. Niet-essentiële uit voedingsmiddelen kunnen echter tijdelijk worden vervangen door andere soorten eiwit uit het lichaam. Chronische pijn is geen ziekte die moet worden genegeerd. Het kan leiden tot stijfheid van spieren, verlies van eetlust, mondzweren, pijn en ongemak. Fibromyalgie is in overeenstemming met orthomoleculaire therapie. Men denkt dat slechte voeding de neurotoxine granulocyten uitdroogt die verantwoordelijk zijn voor de regeneratie van zenuwen. Van een dieet met aminozuren is aangetoond dat het de symptomen van perifere neuropathie verlicht. De symptomen van perifere neuropathie kunnen destructief zijn voor het lichaam van de patiënt. Pijn is een van de meest destructieve symptomen om te hebben. Het zal de kwaliteit van het leven nadelig beïnvloeden. Aangenomen wordt dat een deel van het ijzer uit het afval van het lichaam wordt afgezet in de spieren van de armen en benen.

Tegenwoordig is er een meer diffuus bewustzijn van de noodzaak van goede voeding. Er zijn enkele voedingsmiddelen die de perifere neuropathiepatiënten kunnen helpen. Geneesmiddelen die de secretie van choleisenase stimuleren zouden helpen. Er is ook een verandering opgetreden in de levensstijl van de patiënten. Er werd minder vocht geconsumeerd, wat een ontspannend effect heeft op de spieren De technologie van vandaag heeft geholpen om de levenscyclus van de patiënten gemakkelijker te maken. Er is minder intensieve lichamelijke arbeid. De diëten van de patienten zijn veranderd. Het is een vetarm dieet. Voedingsmiddelen worden overgenomen van kortere diëten van weleer.  Er is een toename van het volume van het drinkwater. et dieet van de zuigelingen is gewijzigd. Nu worden de voedingsmiddelen gemengd met de granen. De zuigelingen krijgen meer vloeistoffen. Thee en sap worden vervangen door mineraalwater. Beheersing van de therapie met hydrocortison en antihistamine zou de symptomen moeten verminderen.  De patiënten moeten de knieën en voeten meer oefenen. Dit vermindert de druk op de zenuwwortel.  Er is een aanzienlijke verbetering in de zuurstofvoorziening van het bloed  Er is een duidelijke vermindering van de malocclusie van de voeten  Bepaalde procedures zoals bypassoperaties zijn zeer effectief gebleken. De patienten zijn rusteloos en prikkelbaar geworden. Dit is aanzienlijk verminderd door de hoeveelheid slaap die ze hebben. Lipidenprofiel van de patienten is beoordeeld. Het niveau van lage dichtheid lipoproteïne is nu meetbaar. Er is een opmerkelijke verbetering in de buikinhoud.

Lees meer

Darm problemen