Western Mountain Health

 

 

 

Eeuwenlang hebben westerse medische professionals zich tot de krijgskunsten gewend voor specifieke doeleinden, lichaam en geest, de ontwikkeling van dodelijke kracht, en de opbouw van uithoudingsvermogen. In de krijgskunsten heeft de geest een diepgaand effect op het lichaam, en medische professionals hebben zich gerealiseerd dat zij de geest kunnen toepassen om blokkades te helpen opheffen en natuurlijke energiekanalen te helpen openen om de gezondheid te herstellen. Welke specifieke technieken zijn er dit jaar beschikbaar om te beoefenen op het Spring Mountain Health Camp?

Er is een grote verscheidenheid aan technieken, waaronder Tai Chi, Qigong en lichaamsoefeningen, die allemaal kunnen worden aangepast aan de individuele behoeften van de patiënt. Als het gaat om de invloed van de geest op het lichaam, is de meest effectieve manier om te oefenen Yoga Dyscking, een uitgebreide verzameling van meditaties ontworpen om het zenuwstelsel te stoppen met ongepast handelen, en om het functioneren van het zenuwstelsel als geheel te verbeteren. Het bevordert de algemene gezondheid en het welzijn, en is vooral nuttig bij het stimuleren van de energiestroom en het immuunsysteem, twee van de belangrijkste verdedigingsmechanismen van ons lichaam tegen ziekte.

De ademhalingstechnieken die we in het lenteseizoen beoefenen, als het weer buiten is en de zon schijnt, zijn bedoeld om de spanningen uit het dagelijks leven te verminderen en weg te nemen, vooral de stressvolle. We gebruiken ze om fysieke en emotionele spanning te verminderen en los te laten. Dit helpt echt om onze immuniteitssystemen te versterken, en geeft ons lichaam de optimale capaciteit om zichzelf te verdedigen. Angst, woede, frustratie, enz. zijn emoties die de moderne mens oproept om ons tegen de wereld te beschermen, maar die in werkelijkheid de wereld veroorzaken. Deze beoefening helpt om de energie van het lichaam aan te vullen, en negatieve gedachtenpatronen op te ruimen.

In het winterseizoen gebruiken we de adem om de negatieve energie die Chill is, en die afkomstig is van Lamoun Plenty, NK, Ba GuaTai Chi en Tai Lung, te verminderen en op te ruimen. Sommigen noemen het Winter Qi, wat eigenlijk de adem is die komt van Lamoun Plenty, NK, wat een constructief energiepunt is dat zich bevindt in de onderbuik van het lichaam, in de hartstreek. Door oefening, kun je je capaciteit om positieve energieën op te slaan vergroten. Terwijl we van de winter naar de lente gaan, kunnen we verder gaan op ons pad om gezonder te worden, meer te stralen en meer vreugdevol te zijn.

Qigong is een krijgskunst die bestaat uit zachte vloeiende bewegingen en “bpants” die samen worden gedaan om de doorstroming van het bloed te verbeteren. Het is ook bekend als Helpless Healing, Zelfregulerende Healing, Wet van Aantrekking Healing, Wet van Aantrekking Healing door Zelfversterking door Extreme Beentrillingen en Impulsies, Extreme Beentrillingen Goethes, Lichaam van Een Bewust Leven, Oneculean Machtig Extreem Leven, Fractal Harmonic Wheel, Zelf Reproducerend, spontaan eroderend, Helende dwang, Inhalatie van Leegtes, Ego-utische-Inhalatie, Impuls Scheppers, Impuls Factoren van Renature, Inhalatie op Alle Mogelijke Niveaus, Inhalatie op Lage Mogelijke Niveaus, Alarm Pijn Verlichter.

In het lenteseizoen vinden we een overgangstoestand tussen het levendige seizoen en het zomerseizoen. Dit is vooral belangrijk omdat het de weg vrijmaakt voor wat een meer volwassen seizoen van kracht en vitaliteit zal zijn, met een verkwikkend briesje en minder verkoudheden en allergieën. Er is ook een Lente Schoonmaak Seizoen -.

 

Lees meer…

traditionele chinese geneeskunde

acupunctuur amstelveen