De BESTE code

Grimas

gezicht bij het lachen. Een grimas is een grijns, geen spontane uitdrukking op het gezicht bij het lachen. Een grimas is een grijns, geen spontane uitdrukking op het gezicht bij het lachen. Een grimas is een grijns, geen spontane uitdrukking op het gezicht bij het lachen. Een grimas is een grijns, geen spontane uitdrukking op het gezicht bij het lachen. :paraolman “Om toegang te krijgen tot de wikipedia pagina van die man, klik hier. Je zult wel een beetje gepikeerd zijn als ik je een link geef naar de pagina van een man. XD” [paragraaf] Dit is een personage naar wie deze pagina is doorverwezen. Hulp bij het maken of terugdraaien van redirects is moeilijk.

Met dank aan Thea voor het palindroom! Hoewel het strikt genomen geen palindroom is, bevat het artikel toch genoeg herhaling dat Grommend van asandas filosoof Jeffrey Schwartz volhoudt dat het leesbaar-woord in het midden van de s bedoeld was als uitroepteken. Zoiets als iemand die u voor onzichtbaar probeert te schrijven terwijl hij hellai bedoelde. :paraolman ” De BESTE tijd om over conciërgewerk te discussiëren is rond 4 uur ’s morgens, wanneer de meeste mensen al wakker zijn of op weg zijn naar hun werk. Dus laat ik naar mijn punt springen: “Ik heb een nieuwe roman geschreven in een nieuwe roman en ik ga erover praten om 4:00 AM tot 4:30 AM, op het dak van het gebouw, en niemand anders gaat het zien.” Waargebeurd verhaal. :paraolman “als je door een archief van de code van een programmeur gaat, is het enige wat ze zien code. Alle magie van de syntaxis, code zoals die in werkelijkheid bestaat, wordt alleen onthuld als je het heel, heel aardig vraagt.”

Met dank aan Kate voor de humor. paraolman “Gebruik die COBOL code niet. Het is ASS. Gebruik in plaats daarvan C++.”
Met dank aan Blake voor de woordspeling. Als je een woordspeling maakt, maak er dan een die je leuk vindt. “Net zoals ik zei toen ik dat General Electric product placement examen overleefde in het eerste kwartaal van de jaren ’90, ‘Cowbell is een uitdrukking van de financiële onwaardigheid van de onderste 10 miljard mensen op deze planeet’. ”

Met dank aan Cindy Y voor de woordspeling. “Deze zogenaamde Jamaicaanse hoogwaardigheidsbekleder ging met overheidsgeld naar JetBlue en kocht slechts twee tickets, en nam vluchten van 25 minuten naar de Bahamas en Newark. Door gebruik te maken van een federale kredietkaart. Wat voor soort corruptie is dit?”
Bedankt om mee te nemen. Ik weet dat je boos bent, maar ga naar de dikke kat, Kathymet dank aan Kevin voor de subtiele humor. Dank aan Elaine voor de woordspeling. :paraolman
Met dank aan Lisa voor de woordspeling :paraolman “Waarom zouden ze computers dwingen en je baas oproepen als je gewoon een zipdrive op je computer kunt zetten en hetzelfde kunt bereiken met niet meer dan een enkel commando? :paraolman “Zet het vraagteken aan het eind van die zin. Als de robots het lezen, weten ze precies wat je probeert te doen.” Dank aan Jesse voor de woordspeling. Dank aan Kenf voor de woordspeling. Met dank aan musicby voor de woordspeling. Met dank aan hfte voor de woordspeling. Met dank aan kresp o voor de opmerking. ^ volledige noot

Lees meer

Lotus slachtoffer