Echtscheiding en echtscheiding

Christelijke mediator

Als u net gescheiden bent, in de verwachting dat het ergste nog niet is gebeurd en u dit op de een of andere manier hebt voorkomen, is dit artikel voor u bedoeld. Een beslissing om te gaan scheiden is erg moeilijk.

Meestal is het huwelijk een liefdevolle band.

Het is ook erg pijnlijk en pijnlijk voor de kinderen als ze aanwezig zijn.

We horen vaak dat er in deze tijd niet voor de kinderen wordt gezorgd; of de kinderen zijn te jong om het te begrijpen – ook voor de ouders is het een verdrietige tijd. We horen vaak dat sommige kinderen tijdens de scheiding door de ouders worden misbruikt en uitgebuit en/of onder invloed drinken.

Wat gebeurt er met kinderen die verwaarloosd, mishandeld en onvoldoende gesteund zijn tijdens de periode van scheiding en echtscheiding?

Zij leiden een leven van verergerde chaos. De ouders moeten de kinderen van het ene tehuis naar het andere dragen, de kinderen willen niet gaan en zij willen ook niet dat de kinderen gaan. De kinderen worden in verlegenheid gebracht, zijn gekwetst, boos en hebben soms het gevoel dat zij iets verkeerd hebben gedaan. Een kind dat niet gelukkig is in de tijd van scheiding en echtscheiding zal zich daar rot over voelen.

Wat is de Christelijke mediator en hoe kan hij u helpen?

Het Francis athe OFM instituut en Jesus Wedge Center hebben samengewerkt – een echtscheiding, de kinderen krijgen een eerlijke behandeling en de kinderen krijgen de kans om te groeien en zich te ontwikkelen, terwijl alle anderen met rust gelaten worden.

Het is voor de kinderen van vitaal belang dat u en uw ex-echtgenoot een overeenkomst voor de kinderen sluiten. Er zijn slechts twee manieren om dit te doen: -1. Laat de kinderen begrijpen wat er gebeurt en hoe het hen zal beïnvloeden -2. Zorg op alle mogelijke manieren voor de kinderen: financieel, emotioneel en spiritueel.

Een bemiddelaar is een persoon die ervaren is in het helpen van mensen, vooral in situaties zoals de uwe. Een bemiddelaar is een persoon die veel informatie weet over die specifieke situatie en die u en uw ex-echtgenoot kan begeleiden om tot een positieve en functionele oplossing voor de kinderen te komen. Luister naar het advies van een bemiddelaar. Zoek een mediator in uw omgeving die gespecialiseerd is in het omgaan met kinderen en gezinnen in scheidings- en echtscheidingssituaties.

Jezus Christus is jullie grote bemiddelaar. Hij is degene die het gezag van Christus heeft afgenomen en aan de mensen heeft gegeven (C Korintiërs 1, 2). De Geest is in de kamer. Hij zal helpen. De Geest is de God en Jezus.

De scheiding van mijn ouders heeft me gevormd tot de vrouw die ik nu ben. Het heeft mij ook een groot begrip gegeven voor de waardigheid van kinderen in de wereld en het hart van vaders en moeders. Ik geloof in liefhebben, dienen en een godvruchtige vader en een verzorgende moeder zijn en dat we gezegend zijn als we dit doen.

Lees meer:

Christelijke relatietherapie