Ergonomische Bureaustoel

 

 

 

Overleg met uw gezondheidsprofessional over dit hulpmiddel en kijk welke resultaten u boekt. In mijn praktijk behandel ik voornamelijk musculoskeletale problemen, maar ik gebruik dit apparaat ook om mijn patiënten te helpen met slapen, sportblessures, en pijn te verminderen van sommige andere aandoeningen.

ICK is een wereld-erkende naam in ergonomisch ontwerp, Een boon-vormige ergonomische gemaksriem. ZijnKartograph ergonomische mat die door ziekenhuizen, scholen, artsen, en vele anderen rond de V.S. is geadopteerd. In een nieuw rapport wordt benadrukt dat deKartograph ergonomische mat is verkozen tot winnaar van de ‘Innovative Screening’ innovatie in Equipments & Supplies,SYN Medicines and Integration, GERMAN Flaicals, November 2007.

Meer dan 300 artsen uit Duitsland, Frankrijk, Spanje, België en Noorwegen werken mee aan het ontwerp, waardoor het apparaat beschikbaar komt voor commerciële productie. Door gebruik te maken van de samenwerkingsverbanden met verschillende betrokken bedrijven uit de VS, wordt het ontwerp uitgebreid, waardoor de gebruikers meer keuzemogelijkheden krijgen. Het nieuwe ergonomische uitgebreide toetsenbordgedeelte neemt de plaats in van de bestaande computermonitor.

Na de aanvankelijke complimenten gaan veel van de vroegere enthousiastelingen de nieuwe ergonomische ergonomische computer-bureaustoel gebruiken. Verscheidene hebben opgemerkt dat hun nieuwe sta- of zitbureau veel productiever is dan hun oude conventionele bureaus. Simpel gezegd, het maakt zitten en werken gemakkelijker en productiever.

Dat gezegd hebbende, heb ik wel een klacht. De ergonomische spanking was soms te hard naar mijn smaak. Wanneer ik de spanningen van mijn kantoorwerk wil verlichten, kan ik gemakkelijk mijn gewenste verkwikking bereiken door mijn broek zo ver mogelijk naar beneden te doen, en de helling van mijn stoel in een hoek van 45 graden te laten staan. Het compacte en ver uit elkaar geplaatste toetsenbordblad kan voor mij niet handig in een hoek worden geplaatst die ik verkies. Als u echt van uw ergonomische werkplek houdt, is het weinig waard om het met mij oneens te zijn.

Het opzetten van mijn ergonomische werkplek

De toetsenborddienbladen kunnen diagonaal worden geplaatst en zijn uitbreidbaar om individuele voorkeur aan te passen

masseuses kunnen op een van de drie blootgestelde plaatsen worden geplaatst; (rechter kolom, linker kolom, midden boven)

Verwijderen van de dunne platen van de plint

Het plaatsen van de dunne platen in hun overeenkomstige gaten aan de onderzijde van het bureau

De juiste gaten markeren met een #0 (0 telt van rechts naar links en nummer 1 van boven naar beneden)

Vervang de kousen die u gebruikt met uw nieuwe ergonomische werkplek

Verplaats uw toetsenbord en zitting naar de juiste positie om het ergonomische toetsenbordblad te gebruiken

Stel uw monitor in volgens de afmetingen en positie van uw monitor

Nogmaals, test uw ergonomische werkplek. U moet de monitor op ongeveer een meter afstand kunnen plaatsen

Als u klaar bent met het gebruik van het ergonomische toetsenbordblad, test dan nogmaals uw lichaamshouding. Kijk of uw voeten recht op de grond staan. Als u een langdurige rek in een van uw kuiten, knie of dijbeen vindt, pas dan uw ergonomische werkplek aan. Evalueer uw achtergrondgeluiden opnieuw. Is het te hard?

Als u pijn heeft, bedenk dan dat u uw lichaam sterker en gezonder maakt met elke beweging die u maakt. Elke beweging moet moeiteloos aanvoelen en niet vereisen dat u naar een muis grijpt. Wanneer u naar de muis reikt, stel u dan voor dat er een veer in uw lichaam zit die ervoor zorgt dat uw handen niet aan uw zijden bungelen.

 

Lees meer…

TEI therapie

Healy apparaat

Neuro emotionele integratie