Fysiotherapie voor fysiotherapie

Fysiotherapie Nieuw Beijerland

Wanneer moet u een fysiotherapeut bezoeken? Dat hangt af van de fysiotherapeut. Over het algemeen zal de fysiotherapeut u vragen stellen over uw symptomen, zoals hoe lang u het probleem al ondervindt, hoe snel het probleem zich ontwikkelde, of u een atleet of een weekendstrijder bent geweest, of u ooit een sportblessure hebt gehad en uw medische voorgeschiedenis. Uw therapeut zal vervolgens uw lichaam bestuderen en u vragen stellen over uw medische geschiedenis, zoals hersenschuddingen of eerdere blessures.

Op basis van de antwoorden zal uw therapeut dan het beste behandelingsplan voor u bepalen. Als uw aandoening niet verbetert, kan de therapeut aanbevelingen doen voor fysiotherapie of manuele therapie. Als de therapeut reden heeft om aan te nemen dat uw aandoening vooruitgaat, kan hij specifieke medicijnen voorschrijven, of u aanraden een arts te raadplegen.Zie ik de therapeut of word ik door hem gezien op een regelmatige basis? Fysiotherapeuten maken een fysieke beoordeling van uw lichaam in de praktijk. Daarbij wordt gekeken hoe uw houding is, hoe uw spieren zijn gepositioneerd, hoe uw organen zijn gepositioneerd (bijvoorbeeld of u een stoelgang hebt of niet, en de positie van uw ribben). De fysiotherapeut zal dan deze observaties en verschillende tests, samen met uw medische voorgeschiedenis, gebruiken om een behandelplan voor u op te stellen. Over het algemeen wordt de fysiotherapie afgerond zodra er een behandelplan is opgesteld.

Wat gebeurt er tijdens het fysiotherapie proces? Zodra uw behandelplan klaar is, zal de fysiotherapeut u instrueren over wat er tijdens uw fysiotherapeutische proces gaat gebeuren. Tijdens het fysiotherapieproces gebeurt het volgende: Het rekken en opwarmen voordat de fysiotherapie begint De Craniale Sacraal massage – een drukpuntmassage van de schedel De open nek breuken massage Reflexologie – een diepe weefselmassage van alle weefsels, inclusief de wervelkolom Posis Dancing – een combinatie van verschillende soorten vloer, verwonding en oncontroleerbaar teen- en vingertikken Tantrische – een diepe spiermassage  Oefeningen ter verbetering van houding, kracht en bewegingsbereik om de houding te stabiliseren, samen met bewegingsbereik van specifieke gewrichtenLeer hoe je precies de gewenste resultaten bereikt Begrijp de voordelen en hoe het u kan helpen geliefde oude familie anderen met u hebben meegemaakt voorafgaand aan uw fysiotherapie procedure. Geef een duidelijke en correcte uitleg over eventuele medische aandoeningen die u hebt. Geef duidelijk aan wat u met fysiotherapie of chirurgie wilt laten behandelen.