Hoe de edelstenen te herkennen

Edelsteen op klacht

[Top edelstenen voor ontevredenheid] Zie het artikel: Hoe de 6-perce edelstenen te herkennen, en ook een korte beschrijving van elke steen. ohiel-el: Jade wordt geassocieerd met uitnodiging, het is steen van vernieuwing en opent ook het derde oog.Het wordt beschouwd als de koning van de edelstenen. Ethyst-kristal: sieraden, liefde, vriendelijkheid, heropbouw, inspiratie. Het is de krachtigste van alle stenen. Hij is creatief en kan helpen om het verleden te ontsluiten.

kristal-kwarts: de basis van kwarts is kwarts en deze stenen worden zeer gewaardeerd om hun schoonheid en hun vermogen om waardevolle informatie vast te houden. Ze worden vaak gebruikt om de kwaliteit van messen op de markt te bepalen, omdat kwarts sterker is dan de andere stenen die herhaaldelijk op het mes slijten. Het is ook een steen van visie.Als er maar één steen is in een stel stenen, welke kleur zou die dan hebben? Lavendel of paars. Oky kwarts, de meest waardevolle van alle stenen. Hij is behulpzaam in situaties van echtscheiding, ontmoedigt roddelen, leidt af en maakt plateaus onoverzichtelijk. Als u deelneemt  aan edelsteentherapiediensten, moet u uw steen kopen. Voordat u de steen op het healingaltaar kunt plaatsen, moet hij eerst worden gereinigd en is hij ge-aard (het favoriete woord in edelsteentherapie). Aarde-energieën omringen alle levende wezens, en deze aarde-energieën worden in de schoot van uw lichaam gedragen, door de toplaag van de edelsteen. Het is essentieel om de edelsteen te aarden voordat u hem kunt gebruiken. Probeer een van de volgende technieken om de steen te aarden:

1. Raak, terwijl de steen nog leeft, met een klein stukje heldere kwarts of een stukje gebrande kwarts de steen aan en wrijf dan duim en wijsvinger tegen elkaar om de energie door de steen te wrijven.

2. Houd de steen in je ontvankelijke hand en roep de aarde-energieën rond de steen op.

3. Leg de steen op het doek en steek wierook of kaarsen aan. Terwijl u de wierook of kaarsen aansteekt, voelt u de lucht rond de steen als hij de energie voelt die door de lucht stroomt. De steen moet warm aanvoelen.

4. Houd de steen in je ontvankelijke hand en werk door de steen heen. Soms hebben stenen moeite om bewogen te worden. In dat geval kun je zachtjes met je hand wapperen in een scherpe beweging om hem naar je toe te halen. Stem je af op de energie die door de steen stroomt en maak hem tot de jouwe. Terwijl je werkt, kun je met de steen buigen, met je hand zwaaien of gewoon woorden in de steen intoneren. Stem je af op je gevoelens terwijl je werkt. Een andere techniek is om de steen in je ontvankelijke hand te houden en te visualiseren hoe de energie door de steen reist terwijl de beoefenaar dat met zijn of haar eigen handen door de steen doet. Stem je af op je gevoelens terwijl de beoefenaar de steen binnengaat en er doorheen beweegt. Werk zachtjes, wees mentaal gedisciplineerd en verwachtingsvol. Werk zonder vooruit te lopen op hoe je resultaat zal zijn. Het is in het worden dat de magie van edelstenen het overneemt.

aandringen op een positief zonder ontkenning. Wees redelijk in toon en kalme houding met als resultaat het overeengekomen resultaat. Wees bewust van uw doel. Accepteer de magie van edelstenen om een specifieke kwestie of kwaal te genezen. Met deze punten in gedachten zoekt u een edelsteentherapeut en begint u een intieme relatie met hem of haar. Laat uw idealen voor de genezing van een specifieke kwestie los en laat de edelsteen spreken. Niet alle genezers kunnen over edelstenen spreken. Alleen zij die op de energieën zijn afgestemd, kunnen de edelstenen echt begrijpen en erover spreken. Als u niet zeker weet of iemand echt een authentieke edelsteengenezer is, loop dan bij hem weg. Anderen die niet uit ervaring spreken, zijn er alleen maar op uit om snel geld te verdienen. (8). Lichamelijk Welzijn: Als je lichaam uit balans is, zal dat je relatie met de wereld en de mensen daarin beïnvloeden. Wees lichamelijk actief. Dit kan worden bereikt door wandelen, hardlopen, yoga of weerstandstraining 9). Spiritualiteit: Stem af op het spirituele aspect aan het begin van uw relatie met uw nieuwe edelsteen. Zorg ervoor dat u zich oriënteert op uw nieuwe steen en de energieën die ermee verbonden zijn. Uw intuïtie kan tijdens de eerste weken van uw relatie worden versterkt. U zult in deze tijd veel stenen ontmoeten. Maak uzelf vertrouwd met hun energieën. communiceer met ze. Laat de 2e en 3e steen van de 4e rij op het 5e niveau van het energieveld los. Overweeg met welke types u compatibel bent en met welke niet. belemmer elke steen die niet voor uw hoogste goed is.

Lees meer

Prikkelverwerking 
Reflexintegratie