Life Coaching Cliënten

Lifecoach Nieuw Vennep

Velen van ons worden geplaagd door angst en hebben geen controle over ons leven. Een life coach is iemand die probeert het probleem bij de wortel aan te pakken. Veel mensen leven in angst voor mislukking, ziekte, geld, of relaties. De oplossing voor deze vele problemen is een herdefinitie van onszelf en hoe we de dingen zien. Een cliënt van een life coach moet twee kenmerken zien bij het nemen van beslissingen: persoonlijke verantwoordelijkheid en geloven in onze dromen. Veel problemen zijn natuurlijk op te lossen Als we jong zijn, maken we een fase door van wat we ontdekken noemen. We zijn nieuwsgierig naar alles. Ook al zijn we verschillend, we zijn allemaal het resultaat van de processen van het leven. Als we opgroeien, waarderen we die verschillen. Niemand is alleen. Ieder mens op de wereld heeft de behoefte om zichzelf aardig te vinden, om te voelen dat hij niet alleen is. Ons overleven als mens vereist liefde en erbij horen.

Onze zoektocht naar liefde en saamhorigheid is de basis van wat we nodig hebben in het leven. Coaching helpt ons om deze dingen te vinden en ze te realiseren. Soms hebben we een levenscoach nodig om ons te helpen identificeren wat we willen in het leven en dan een strategie te creëren om het te krijgen. Coaching steunt op een aantal van de volgende vragen voor de cliënt om antwoorden te vinden en vaart te krijgen. De belangrijkste vragen om te stellen: Wat wil je? Leg uit wat je wilt op de meest intuïtieve manier. Wie Wie zijn je vrienden? Vertel anderen over uw levenscoach. Waarom precies zoek je dit? Wat zoek je in het leven? Schrijf alles op wat in je opkomt terwijl je er aan denkt. Wat nu? Wat wil je nu? De antwoorden op deze vraag zijn het begin van het bereiken van wat je wilt. Het is belangrijk om specifiek te zijn. Als je een relatie wilt, beschrijf dan precies hoe je wilt dat deze zal zijn. Als je een betere ouder wilt zijn, beschrijf dan de rol die je wilt spelen.

Sommige mensen verzetten zich tegen het idee dat zij kunnen bereiken wat zij willen. De waarheid is dat we kunnen doen wat we maar willen. Sta ’s morgens vroeg op en schrijf 3-5 dingen op die u die dag zou willen bereiken. Naarmate de einddatum nadert, voegt u er nog één ding aan toe. Houd bij wat u allemaal bereikt hebt en hoe u zich aan het eind van de dag over uzelf voelt. Omring jezelf met mensen die je vertrouwt Onze samenleving is zo bezorgd geworden over de veiligheid van onze individuele levens dat we bang zijn geworden om anderen te tonen hoe ze hun leven moeten leiden. En soms, zelfs als ze het goed bedoelen, zullen onze naaste familie en vrienden ons vertellen dat we egoïstisch zijn als we zelfs maar nadenken over standpunten als zelfhulp of zelfverbetering. Onthoud dat geluk niet van buitenaf komt, maar van binnenuit. De manier waarop je aandacht aan jezelf besteedt is de methode waarmee je zult weten of dit waar is. Vertel de mensen om je heen hoe je zou willen dat je leven zou zijn. Houd dan een dagboek bij over je gevoelens en ervaringen. Wie is de persoon die je beschermt tegen het licht?Sta open om van andere mensen te leren

Vandaag ben je niet meer afhankelijk van je school of je vrienden. Informatie is een vitaal onderdeel van ons bestaan en van ons werk als betrokkene. Wij bevinden ons regelmatig in de aanwezigheid van anderen die een andere kijk hebben op de manier waarop wij het leven zien. Het kan nuttig zijn mensen uit andere culturen te ontmoeten, of zelfsOLDERE MENSEN te ontmoeten die ons milieuvuur van een succesWe ontmoeten meestal mensen die ons hun voorbeeld willen geven van hoe we ons leven kunnen verbeteren. Het kan een winkelbediende zijn, een door de rechtbank aangewezen advocaat, een meesterbankier, of een succesvolle hoogvlieger. Veel mensen die hun succes hebben gecultiveerd komen samen tijdens een welness van life coaching. Zij geven elkaar de kracht om ons inzicht te vergroten in de methode om de keuzes te bereiken die wij in het leven willen en hoe wij kunnen gaan over het verwerven van die doelen. Deze bijeenkomsten bieden ons de gelegenheid om met anderen te netwerken en nieuwe dingen te leren. Doe mee aan een groep coaching programma Als je andere mensen ontmoet, schaam je dan niet voor je gevoelens. Leer om met andere mensen om te gaan. Voel je niet ongemakkelijk om over je werk te praten. Luister naar de ander – leer van wat hij u vertelt. Geniet van het feit dat u weet wat ze wel en niet leuk vinden aan iedereen, omdat ze het met u delen. Een cliënt van life coaching heeft belang bij elkaars succes. Waarom is dat? Omdat ze weten dat ze een manier zullen vinden om die successen voor zichzelf te manifesteren. De mensen die de coachingsprogramma’s vormen in het hart van verschillende life coaching scholen zijn niet degenen die verbijsterd doen als een cliënt de eerste 20 minuten werkt. Ze lijken onder de indruk van de ontwikkeling van de cliënt die persoon. Allen zijn opgewonden dat ze een Jiour gevonden kunnen hebben.

Lees meer

Burn out