Wat is een levenscoach?

Lifecoach Nieuw Vennep

Een life coach is een persoon die met u een partnerschapsafspraak maakt. Dit kan zijn met de persoon of de situatie waarin u graag een “externe” mening wilt. Bijvoorbeeld, u werkt met een cliënt die probeert af te vallen. U bent tot dezelfde conclusie gekomen en opnieuw wil de cliënt uw hulp. U vertelt uzelf dat voor uw cliënt uw mening net zo nuttig zal zijn als wederzijds betalen. Uw levensdoel is rekening te houden met uzelf en uw cliënt voordat u aanbiedt dat u uw mening hebt opgegeven.

Zes tips:1. Zoek naar een antwoord.1. Dit kan een bewijs zijn van nadenken na de eerste fase van het contact. Onderzoek heeft uitgewezen dat vragen die in de laatste fase van life coaching worden gesteld, de vragen zijn die het nuttigst zijn. 2. Sommige mensen voelen Chi Valentin! Er zijn vele soorten Chi Valentin. Dit zijn mensen die meer georganiseerd zijn, niet vechten tegen uitvluchten, en de dingen op hun eigen positieve en vastberaden manier aanpakken om problemen op te lossen. 3. Lokaliseer het echte probleem dat de cliënt en jij niet zien, want dat is wat je moet zien. Dit is de persoon die in zijn geheel opstaat, en als de pijn het grootst is, staat de persoon op, en gaat ergens anders heen om het probleem elders onder ogen te zien. Zoek naar het echte probleem dat nu al te lang onder te veel verleiding begraven ligt. Vraag niets voor een levenscoaching. Degenen die geen waarde hechten aan het spirituele aspect van het leven hebben zelden behoefte aan coaching. Het is niet voor de persoon die een gebrek aan denk- en leef vermogen heeft. Levens coaching in deze tijden werkt niet voor hen. De cliënt is eerder bereid zijn leven te beteren als hij zichzelf als nuttig kan zien gedragen.

Sommige mensen denken dat je al die kennis moet hebben om echt te kunnen denken. Leer zeker de basis als je die steun wilt krijgen. Denk eraan, een levenscoach is geen opgeleide professional. Het maakt echt niet uit hoe goed je geleerd bent op andere gebieden, als je jezelf en hem niet dichter bij elkaar kunt brengen, gaat life coaching niet werken. Denk niet dat levenscoach worden een gemakkelijke weg moet zijn, gewoon omdat u aarzelt om iemand te betalen om voor u te werken. Het is gemakkelijk: stop gewoon, en praat met de persoon die moeilijkheden heeft door het dragen van relatieproblemen met het werk. Of geldproblemen. Of relatieproblemen. Het is Gods wil en God weet het, het lijkt erop dat veel mensen echt gezegend zijn, mensen met een stabiele relatie, of geld problemen, of carrière en carrière problemen met, zouden zichzelf en hun geliefden niet echt durven te helpen. Vergeet niet dat God in je is, en niet zo moeilijk als veel mensen denken. Ook, God is geen fortuin tee geen expliciete reden voor het niet goed doen in het leven, is geld, relatie, zelfs carrière. God is in jou! Je hoeft dat alleen maar te geloven en de uitdaging aan te gaan.